Tavernes de la Valldigna millora la seguretat vial i l’accessibilitat dels seus carrers amb l’ajuda de la Diputació

València Notícies | Redacció.– Fer de Tavernes de la Valldigna un municipi més accessible i segur per als veïns i veïnes de la localitat. Ha sigut un dels principals objectius de les accions dutes a terme en diferents punts de la població amb suport de la Diputació de València a través dels seus diferents plans d’inversió amb una inversió de més de 300.000 euros.

“Ha sigut de gran ajuda per a desenvolupar el pla d’actuacions en la via pública, ja que tenim moltes necessitats en aquest àmbit. Es van fer reunions veïnals per a veure què accions eren més demandades per la ciutadania i a partir d’ací s’ha actuat”, ha assenyalat l’alcalde de la localitat, Jordi Juan Huguet, qui ha agraït el suport de la institució provincial.

Jorge Rodríguez y el alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan Huguet.

La principal actuació s’ha realitzat en l’encreuament entre els carrers Mitja Galta i La Barca, una reivindicació dels veïns i veïnes del municipi. Amb un total de 177.331 euros del PPOS de 2016, s’han eliminat les barreres arquitectòniques d’aquest punt, amb l’adaptació dels passos de vianants, l’ampliació de l’espai per a vianants i la millora de la seguretat vial.

Una altra de les principals accions dutes a terme a Tavernes de la Valldigna ha sigut el condicionament de senyals i creació de marques vials en el nucli urbà del municipi, amb un pressupost de 125.000 euros del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de 2015. Els treballs han consistit a repintar tots els passos de vianants del poble, així com la pintada de marques vials de nova creació i la col·locació puntual de senyalització vertical.

Reparació de camins rurals i renovació de clavegueram

A més de les actuacions dirigides a la millora de l’accessibilitat i de la seguretat vial en el municipi, Tavernes de la Valldigna ha vist millorada la seua xarxa de camins rurals amb les inversions realitzades a través del Pla de Camins i Vials de la Diputació de València. Amb una inversió de 79.000 euros s’han realitzat treballs de repavimentació en camins com el d’Herrera i Primer del Golfo i el carrer Metge Paco Valent.

D’aquesta manera, s’ha respost a una de les accions més demandades pel sector agrícola i els agricultors del poble, en un sector amb gran tradició en el municipi. Així mateix s’han destinat 99.000 euros a la reposició de clavegueram en el passeig del País Valencià i el carrer Sant Pere, mitjançant la substitució dels col·lectors per a aigües residuals i pluvials, resolent els problemes que travessava el municipi en la seua xarxa de clavegueram en períodes de fortes pluges.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.