banner_990x90_EFE (1)

Trobada intergeneracional al voltant d’un espectacle del circ de nadal

Els 1.200 assistents, entre ells l’alcalde Joan Ribó, són iaios i iaiaes acompanyats per les seues nétes i néts.

28-12-15-circo-2738
image-292705

Un espectacle circense reunirà esta vesprada centenars de iaios i iaiaes de València, entre ells el mateix alcalde Joan Ribó, acompanyats per les seues nétes i néts. La  Trobada Intergeneracional en el Circ de Nadal ha sigut organitzada per la Regidoria de Persones Majors, al capdavant de la qual hi ha el regidor i portaveu de l’equip de govern, Joan Calabuig.

Els participants en esta Trobada Intergeneracional han sigut seleccionats a través d’un sorteig en el qual van participar totes les persones majors de la ciutat de València registrades en la base de dades de l’Ajuntament. Els afortunats han tingut la possibilitat d’arreplegar el nombre d’entrades necessàries per a assistir al Circ de Nadal, un circ sense animals, acompanyats per les seues nétes i néts, sense que fóra possible sol·licitar localitats per a membres d’altres generacions familiars.

Esta sessió especial del Circ de Nadal, la carpa del qual s’alça en l’avinguda del Maestre Rodrigo, començarà a les 17 hores i ha sigut sufragada per l’Ajuntament de València dins de les activitats festives per a les persones majors.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.