Troben el cadàver d’un nadó a la planta de residus de Manises

IMG000011179Ubicació de la planta de residus de la localitat de Manises

Un treballador de la planta de residus de la localitat de Manises ha trobat el cadàver d’una bebé nounada que havia sigut llançada a un contenidor de fem, segons han informat fonts de la Guàrdia Civil, que s’ha fet càrrec de la investigació.
En la matinada de l’11 d’octubre, al voltant de les 3:30 h, s’ha trobat el cos de la bebé a la cinta de triatge de les instal·lacions. Era una xiqueta que encara tenia el cordó umbilical, per la qual cosa la investigació se centra ara en la pràctica de l’autòpsia i també a trobar la mare.
La Guàrdia Civil tracta de determinar, a més, l’horari i la procedència del camió del fem que ha pogut traslladar el cos fins a la planta de reciclatge, que és la destinació diària de tones de residus procedents de València i altres poblacions de l’àrea metropolitana.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.