banner_990x90_EFE (1)

Un 76% de la militància del Bloc aposta perquè Compromís lidere una plataforma electoral amb Podem per al 20-D

 

Resultat-del-referendum-Bloc-generals_ARAIMA20151104_0087_57
image-253558

Els militants del Bloc Nacionalista Valencià han parlat. Per tercera vegada -i sembla que definitiva-, els afiliats al partit majoritari de Compromís han votat quin volen que siga el futur de la coalició de cara a les eleccions del 20 de desembre i, per àmplai majoria, han optat per presentar-se “com a Compromís, liderant una plataforma valenciana, tal com va ser aprovat en el Consell Nacional del Bloc del 31 d’octubre”. Aquesta opció, que era la resposta A del referèndum que s’ha celebrat aquest dimarts, ha rebut el suport del 76% dels 1.273 militants que han votat, mentre que l’opció B, que proposava presentar-se a les generals “com a Bloc Nacionalista Valencià” ha obtingut el 24% dels vots.

El resultat de la votació fa quasi realitat el pacte electoral de Compromís i Podem. Ampliar-ho, però, a altres partits com vol la majoria del Bloc serà més difícil atès que hui Esquerra Unida ha rebutjat una proposta de pacte i sense ells Esquerra Republicana no s’hi sumaria a la coalició.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.