Un 76% de la militància del Bloc aposta perquè Compromís lidere una plataforma electoral amb Podem per al 20-D

 

Resultat-del-referendum-Bloc-generals_ARAIMA20151104_0087_57
image-253558

Els militants del Bloc Nacionalista Valencià han parlat. Per tercera vegada -i sembla que definitiva-, els afiliats al partit majoritari de Compromís han votat quin volen que siga el futur de la coalició de cara a les eleccions del 20 de desembre i, per àmplai majoria, han optat per presentar-se “com a Compromís, liderant una plataforma valenciana, tal com va ser aprovat en el Consell Nacional del Bloc del 31 d’octubre”. Aquesta opció, que era la resposta A del referèndum que s’ha celebrat aquest dimarts, ha rebut el suport del 76% dels 1.273 militants que han votat, mentre que l’opció B, que proposava presentar-se a les generals “com a Bloc Nacionalista Valencià” ha obtingut el 24% dels vots.

El resultat de la votació fa quasi realitat el pacte electoral de Compromís i Podem. Ampliar-ho, però, a altres partits com vol la majoria del Bloc serà més difícil atès que hui Esquerra Unida ha rebutjat una proposta de pacte i sense ells Esquerra Republicana no s’hi sumaria a la coalició.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.