Un centenar d’aspirants afronta la fase final per a la provisió de 10 places d’agents de la Policia Local a Castelló

170720 oposiciones policía local (1)L’edil de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, destaca l’aposta per millorar la qualitat del servei i reduir la taxa d’interinitat

La convocatòria per a la provisió de 10 places d’agent de la Policia Local de Castelló afronta la recta final amb prop d’un centenar d’aspirants. Vuit d’aquestes places corresponen a agent per torn lliure i les altres dues per torn de mobilitat, és a dir, agents d’altres municipis que aspiren a formar part de la plantilla policial de l’Ajuntament de Castelló. El regidor de Seguretat Ciutadana, Antonio Lorenzo, ha destacat que amb aquesta convocatòria es pretén “reduir la taxa d’interinitat de la plantilla de la Policia Local de Castelló i amb açò millorar la qualitat del servei que es presta a la ciutadania”.

Els aspirants pel torn lliure han realitzat aquesta setmana la prova corresponent al desenvolupament del temari que s’ha celebrat en la Pèrgola, on ha acudit l’edil responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana. L’última prova per als qui superen aquesta fase serà la de desenvolupament de temes locals.

Lorenzo ha afegit que la provisió d’aquestes 10 places d’agent de Policia Local s’emmarca “en la convicció del Govern Municipal de reduir la taxa d’interinitat de la plantilla municipal i, en concret, de la Policia Local”. Una vegada resolta l’oposició, inclosa la valoració de mèrits, es procedirà a la incorporació a la plantilla de la Policia Local de Castelló.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.