Un total de 2.000 persones en situació d’emergència es beneficiaran al mes dels ‘vals de compra’

 
L’Ajuntament aprova la contractació del servei que ascendeix a 1.200.000 € triplicant aquesta partida pel que fa a l’anterior govern
El vicealcalde i portaveu de l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha anunciat avui en roda de premsa que la Junta de Govern Local ha aprovat la contractació, mitjançant procediment obert, del subministrament de vals de compra destinats a l’adquisició per les persones beneficiàries d’ajudes d’emergència social concedides per l’Ajuntament de Castelló, de productes per a cobrir necessitats bàsiques d’alimentació i higiene.
El pressupost total d’aquest servei ascendeix a 1.200.000 € per a 24 mesos que, tal com va avançar aquest Ajuntament, suposa triplicar l’aportació del nou Govern Municipal i de la Regidoria de Benestar Social als vals de compra pel que fa a l’anterior govern municipal, que va establir la partida en 200.000 euros per a setze mesos.
D’aquesta manera, i tenint en compte que l’import de cada val és de 25 euros, un total de 2.000 persones es beneficiaran al mes d’aquestes ajudes que ofereix la Regidoria de Benestar Social per a persones que es troben en situació d’emergència social.
L’empresa adjudicatària d’aquest servei ha resultat ser “Consum, Societat Cooperativa Valenciana” que, a més de ser l’única licitadora que es va presentar al procediment obert, reunia totes les condicions per a la correcta prestació del servei.
Sobre aquest tema José Luis López ha destacat que “l’Ajuntament de Castelló manté així el seu compromís amb les persones i els ciutadans que pitjor ho estan passant i que més ajuda i esforç requereixen d’aquest Consistori. El fet de triplicar la partida de ‘vals de compra’ és un exemple molt clar de quines són les polítiques d’aquest nou govern”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.