Una trentena d’empreses catalanes han complit tots els tràmits per traslladar la seu social a Valéncia

banco de valencia 20170311_104531 (1)

Banc Sabadell, CaixaBank, Mediolanum o MRW, entre les que han completat la inscripció

Una trentena d’empreses catalanes han formalitzat tots els tràmits per traslladar la seu social al  València, segons les dades facilitades aquest dilluns pel deganat autonòmic de registradors de la propietat i mercantils. Del total de 31 empreses que han fet efectiu el registre, 15 l’han realitzat a la província de València, 10 a la d’Alacant i 6 a la de Castelló de la Plana.

Fonts del deganat han informat que el nombre d’empreses tan sols corresponen a les mercantils que han completat tots els tràmits fins divendres i que al llarg d’aquestes setmanes s’incrementarà amb les que encara estan l’espera de finalitzar la inscripció definitiva al registre.

Entre les empreses que han sol·licitat i han fet efectiu el canvi de domicili social al València hi ha entitats financeres com el Banc Sabadell, que s’ha traslladat a Alacant, o Banc Mediolanum i CaixaBank, que ho han fet a València.

Així mateix, altres empreses com Idilia Foods (propietària de marques com Cola Cao, Nocilla o Cuétara) o la companyia de missatgeria MRW també han decidit traslladar la seu social a València i ja han iniciat els tràmits.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.