BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Unitat Popular a Alacant registra una candidatura que vol trencar el bipartidisme i defensar els interesos de la ciutadania

REGISTRE-CANDIDATURA.-590x442
image-262747
“La candidatura de confluència i unitat popular preten unir forces per a estar al costat dels més dèbils, reivindicar els serveis públics i lluitar per una societat més solidària i republicana”
indica el cap de llista al Congrés, David Rodríguez, per Unitat Popular.

El dissabte pel matí, es va presentar en la junta electoral provincial la candidatura d’Unitat Popular: Esquerra Unida del País Valencià, Unitat Popular en Comú. Eixe mateix matí, els assistents de la formació política es van sumar a la concentració en repulsa dels assassinats de París a les portes de l’ajuntament d’Alacant.

La candidatura és representativa de totes les comarques i de totes les formacions polÍtiques d’esquerres que s’han unit per fer front al bipartidisme i als poders establerts. D’esta forma, es va donar l’inici a una precampanya intensa que visitarà tots els territoris. El nostre candidat a la presidència del govern Alberto Garzón, junt a David Rodríguez, cap de llista al Congrés, van a a motivar la campanya amb propostes valentes per a estar al costat dels més dèbils, reivindicar els serveis públics i establir una societat solidària i republicana.

El registre de la candidatura va ser acompanyat de membres de la llista, coordinadors/es comarcals i locals,  regidors/es d’EUPV i de les llistes unitàries dels diferents Guanyars i ciutats (Alcoi, Alacant Ibi y Sant Vicent del Raspeig), i de la diputada provincial per EUPV: Acord Ciutadà.

David Rodríguez indica que “estem molt animats. La nostra candidatura ha estat ordenada i votada en un procés de primàries modèlic per a configurar un projecte d’unitat popular que vol aprofundir en els problemes de la nostra societat. A l’experiència política de les diferents formacions polítiques es sumen companys y companyes activistes de diferents moviments socials, veïnals, educatius, pacifistes i ecologistes. En els propers dies, anirem traslladant-vos les nostres propostes que pretenen trencar un cop més el bipartidisme i defensar els interesos de la ciutadania”. 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.