Urbanisme impulsa la regeneració i renovació de l’entorn del carrer del Riu Minho

València Notícies | Redacció.- La Junta de Govern ha aprovat donar llum verd a Planejament per a tirar endavant la resolució de l’informe ambiental i territorial estratègic de la modificació puntual del PGOU relatiu al ‘Entorn del carrer Riu Minho’. Així ho ha explicat hui el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià.Ayuntamiento de Valencia.

Tal com ha destacat Sarrià, d’esta manera Urbanisme “impulsa la regeneració i renovació d’unes parcel·les ocupades per unes naus industrials abandonades que es troben fora d’ordenació”. “L’objectiu de la nova planificació és permetre la implantació de l’ús residencial establit en el Pla General vigent”, ha explicat l’edil.

Amb este nou planejament ha assegurat que es produirà “una millora molt important per al barri i per a l’entorn”. A més, ha subratllat que l’eliminació d’estes naus suposarà la construcció noves vivendes, aparcament o vials. Però també –ha remarcat– recuperar per als veïns i veïnes un espai que estava degradat”.

La intervenció en esta zona se suma a altres actuacions de regeneració d’entorns urbans en la ciutat, la recuperació de la qual “era una reivindicació veïnal històrica”, ha indicat Vicent Sarrià. El regidor d’Urbanisme ha citat, a manera d’exemple, les intervencions que està realitzant la Regidoria de Desenvolupament Urbà Sostenible en el Cabanyal-Canyamelar, els Quarters d’Enginyers del carrer de Sant Vicent Màrtir o el carrer del Palleter.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.