València acull la primera edició de Renault Street Run

València Noticies | Redacció.- La ciutat de València acollirà el pròxim diumenge la primera edició de la carrera 10k Renault Street Run Valencia, que se celebrarà des de les 9:00 fins a les 10:30 hores, aproximadament, i passarà per vies principals com l’avinguda de Joan XXIII, la dels Germans Machado o Alfauir.

Amb motiu d’este acte esportiu, l’entrada per la CV-30 es tallarà uns 20 minuts fins que la carrera passe pel quilòmetre 1,5. Durant este temps, el trànsit es desviarà pel carrer de Salvador Cerveró cap a Luis Martí Alegre, avinguda de l’Equador, General Llorens i Peset Aleixandre. I ja quan estiga obert el pas per la CV-30, el trànsit d’entrada es desviarà per l’avinguda de Joan XXIII perquè Germans Machado estarà tallat des d’allí fins a l’avinguda de Valladolid.

Las líneas de la EMT afectadas seran la 12, la 64 y la 70, que verán modificadas sus itinerarios.
image-375904

D’altra banda, el trànsit que entra en Germans Machado des de l’avinguda de Catalunya compartirà calçada amb la carrera fins a arribar al pas inferior, ja que este estarà ocupat al 100 % pels corredors. Així, en este tram el trànsit circularà per la superfície i haurà de desviar-se cap a l’avinguda de la Constitució o cap al carrer del Comte de Lumiares.

El trànsit que ix pel camí de Montcada (superfície9 podrà anar cap a la CV-30, ja que hi haurà cons que separen la carrera del trànsit rodat.

Pel que fa al transport públic, les línies afectades per la carrera son la 12, la 64 i la 70, que modifiquen el seu itinerari. Per contra, el tramvia no se’n veurà afectat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.