València Activa llança un nou blog dirigit a persones emprenedores i a la recerca activa d’opucació

València Notícies | Redacció.- La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha anunciat que l’Àrea d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València ha llançat un nou blog orientat a persones emprenedores i a la recerca activa d’ocupació.

El blog, emmarcat dins de la pàgina web de València Activa, és una eina digital més per a millorar l’ocupabilitat i les oportunitats de la ciutadania de la ciutat de València.Sandra Gómez.

Gómez ha assegurat que este blog “específic” en matèria d’ocupació i emprenedoria sorgix amb l’objectiu de “potenciar i fomentar l’esperit emprenedor, així com d’ajudar, informar i aconsellar les persones aturades a la recerca activa d’ocupació”.

Este blog oferix informació útil, actualitzada i variada, com ara consells per a afrontar una entrevista de treball, consells per a emprendre, característiques de l’empleat del futur i fins i tot inclou una llista dels millors blogs per a emprenedors.

A més del blog, la pàgina web de València Activa, la marca que aglutina tots els servicis d’ocupació de l’Ajuntament de València, oferix també un servici personalitzat de newsletter a través del qual, i atenent els interessos de cada usuari/ària, s’enviarà via correu electrònic informació relativa a formació, ocupació i emprenedoria.

Amb estos servicis, la regidoria aposta per una oferta municipal innovadora, moderna i personalitzada. Gómez insistix que el seu principal objectiu és “millorar l’ocupabilitat i augmentar les possibilitats de trobar ocupació”, i en esta línia el nou portal “oferix un servici integral al ciutadà en matèria d’ocupació, emprenedoria i formació”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.