València celebra la Nit Blanca de la moda nupcila y de cerimònia el 20 d’octubre

València Notícies | Redacció.- La plaça de Sant Agustí, l’avinguda del Baró de Càrcer i el carrer d’en Sanç seran, durant la nit del pròxim dijous 20 d’octubre, l’escenari de les últimes propostes de diseny i servicis accessoris de bodes i cerimònies. L’Ajuntament de València col·labora amb l’organització d’esta festa de la moda nupcial i de celebracions “amb l’objectiu de donar suport a un sector que, a més, dinamitza l’economia de la ciutat”.

la-nit-blanca-sera-el-proximo-dia-20
image-427390

 El regidor de Comerç, Carlos Galiana, i la regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, han presentat hui la #NitBlancaVLC, una iniciativa de l’Associació de Dissenyadors de Moda (DIMOVA) que inclou des d’exposicions i passarel·les de moda fins a espectacles i ambientació musical.

“Es tracta”, tal com ha explicat el regidor Carlos Galiana, “d’una proposta pionera que permetrà als comerços i professionals que generen la seua activitat al voltant de les bodes i cerimònies acostar i promocionar els seus productes”. La festa començarà a les huit de la vesprada i s’allargarà fins a les dotze de la nit en un enclavament de la ciutat on es troben molts dels locals especialitzats en este sector.

A més de potenciar l’activitat d’estos comerços, “que és un dels objectius de l’equip de govern municipal”, en donar suport a esta iniciativa “l’Ajuntament també vol impulsar el sector de la moda, que dinamitza l’economia de la ciutat, genera ocupació i situa València com una ciutat referent en el disseny i la creació”, ha afegit la regidora Sandra Gómez.

En la presentació de la Nit Blanca de la moda nupcial i de cerimònia també ha participat el president de DIMOVA (Dissenyadors de Moda Valencians), Miguel Suay, que ha explicat que el que es pretén és que els comerços aprofiten l’oportunitat de mostrar els seus productes i que la ciutadania conega totes les propostes que hi ha al mercat per a gaudir de les celebracions”.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.