València ja forma part de la xarxa mundial que promou l’ús de la bicicleta

València Notícies | Redacció.- València s’ha adherit a la xarxa mundial Cities for Cyclists, una plataforma que treballa per a promoure l’ús de la bicicleta en zones urbanes i fomenta l’intercanvi de coneixements entre estes ciutats. L’alcalde Joan Ribó ha signat hui esta adhesió i s’ha reunit amb el representant de la Federació Europea Ciclista, Jesús Freire, que ha assegurat que “des d’Europa se seguix amb atenció l’aposta per la mobilitat sostenible del Govern de la Nau”.

En esta trobada, que s’ha celebrat en el marc de la Bicifest, l’alcalde i el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, han manifestat que és un honor que esta xarxa haja reparat “en les accions municipals per a impulsar i instaurar la cultura de la bicicleta amb tots els avantatges que proporciona”. Així, segons uns estudis de la Federació Europea Ciclista de què s’ha fet ressò el regidor, “l’ús d’este vehicle sostenible incrementa les vendes dels comerços locals”.

El alcalde ha firmado la adhesión a la plataforma internacional Cities for Cyclists en el marco de Bicifest.

Per la seua banda, Jesús Freire ha assegurat que “l’aposta de l’Ajuntament és important, perque a més de millorar la mobilitat urbana i la qualitat de vida de la ciutadania incrementa les oportunitats de negoci i de creació d’ocupació”. Seguidament, ha manifestat la seua satisfacció amb l’anell ciclista, “que segur que és la primera de moltes altres accions que es faran en este sentit”.

Giuseppe Grezzi ha recordat que la visita de Jesús Freire coincidix amb la celebració d’un esdeveniment que inclou tot tipus d’activitas a l’entorn del món de la bicicleta, “una iniciativa que busca espais de trobada entre la creixent comunitat ciclista i la ciutat, i reafirma la voluntat de València de convertir-se en capital mediterrània de la bicicleta”.

 Concretament, este cap de setmana, el colofó de Bicifest serà la Bicimostra, que es realitzarà demà dissabte, dia 13, en el tram IX del Jardí del Túria (entre el pont de les Flors i el pont de l’Exposició entre les 10 i les 20 hores). En este espai es podran conéixer totes les novetats sobre el món de la bici, “debatre, assistir a conferències, participar en cursos i tot el que un es pot imaginar al voltant de la bicicleta”, ha afegit Giuseppe Grezzi.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.