València Turisme completa la convocatòria pública d’ajudes locals amb el programa per a municipis costaners

Valencia MARÇ 2016 VLC Patronat de Turisme , DIVAL , Diputación de Valencia Pasqua 2016 - Setmana Santa Marinera. EN LA IMATGE / IMAGEN : photo: ©2016vicentbosch

Valencia MARÇ 2016 VLC
Patronat de Turisme , DIVAL , Diputación de Valencia
Pasqua 2016 – Setmana Santa Marinera.
EN LA IMATGE / IMAGEN : photo: ©2016vicentbosch

El Patronat de Turisme de València ha convocat les ajudes econòmiques destinades a municipis costaners per a la realització d’activitats que contribuïsquen a la desestacionalització i dinamització turística.

Amb aquesta línia d’ajudes, dotada amb 150.000 euros, el Patronat completa la seua acció estratègica de gestió turística mitjançant les bases de subvencions que impulsen l’explotació de recursos i l’ordenació d’activitats amb nous productes turístics competitius i sostenibles en tots els municipis.

Tal com destaca la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho “València Turisme va dissenyar les ajudes a municipis costaners en 2017 per a eliminar l’arbitrarietat de l’antic sistema de concessió directa de subvencions per bandera Q de l’ICTE”.

“Des del Patronat de Turisme apostem per una convocatòria plural i oberta a tots els municipis costaners per a activar les economies locals durant tot l’any i no solament en els mesos d’estiu”, assegura Moncho.

Els beneficiaris de les ajudes per a desestacionalització són els 24 municipis costaners valencians que tenen platja: Sagunt, Canet d’En Berenguer, Puçol, El Puig, La Pobla de Farnals, Massamagrell, Massalfassar, Albuixec, Albalat dels Sorells, Foios, Meliana, Alboraia, València, Sueca, Cullera, Tavernes de la Valldigna, Xeraco, Gandia, Daimús, Guardamar, Bellreguard, Miramar, Piles i Oliva.

Segons les bases de la convocatòria, l’extracte de la qual ha sigut publicat en el BOP nº137 de 2018, el termini per a sol·licitar les ajudes està obert des d’avui fins a l’1 d’agost.

Per a accedir a les subvencions, el Patronat de Turisme exigeix com a requisit als municipis el compromís d’adhesió al Codi Ètic del Turisme, que haurà de ser remès a l’Agència Valenciana del Turisme.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.