Vicent Marzà felicita les jugadores del club Asorcas Bisontes FS, subcampió d’Europa de futbol sala per a dones sordes

ASORCAS_01El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, acompanyat pel director general d’Esport, Josep Miquel Moya, han rebut la directiva i jugadores de l’equip femení de futbol sala Asorcas Bisontes FS, que es va proclamar subcampió d’Europa de futbol sala per a dones sordes a la Deaf Champions League Futsal Women, celebrada recentment a la ciutat de Sevilla.

A la recepció han assistit Pepe Luque i David Moreno, de la directiva del Club Esportiu de Persones Sordes de Castelló (Asorcas); el president de l’Associació de Persones Sordes de Castelló, Vicente Julián Valls; i les jugadores Juani Cerro, Teyma Nebot, Esther Dols, Verónica Català, Pilar Ferrer, Corina Petran i Alexandra Sanchis, que formen part de l’equip guanyador.

Marzà ha mostrat el suport a les esportistes i ha recordat que ja es van declarar en 2016 campiones d’Espanya. Al mateix temps, el conseller ha destacat que el club Asorcas “és tot un exemple a seguir per a visibilitzar l’esport femení i inclusiu» i ha afegit: «És una prioritat per a aquesta conselleria la promoció de l’esport com a eina d’inclusió social i de generadora d’igualtats”.

Cal destacar que Castelló de la Plana serà la seu d’una nova edició del Campionat d’Espanya de Futbol Sala per a persones sordes en les categories masculina i femenina, organitzat pel Club Asorcas i la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana i que tindrà lloc els pròxims dies 21, 22 i 23 d’abril, al pavelló Chencho i a la Ciutat Esportiva de Castelló.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.