Voreres més amples i dos passos de vianants milloraran l’accés a Colón ds dels carrer Sorni i Jorge Juan

València Notícies | Redacció.- La Regidoria de Mobilitat Sostenible ha anunciat que les obres de l’anell ciclista en el tram de Colón que va des Gravador Esteve fins a Isabel la Catòlica es reprenen a partir del dilluns 16 de gener i, amb elles, la cruïlla entre Colón, Sorní i Jorge Juan tindrà una sèrie de millores per als vianants.Carril bici. (Imagen de archivo). - copia 3

Les persones que circulen a peu voran com s’amplia la illeta que separa actualment el carrer Jorge Juan del carrer Sorní ja que “l’espai a dia de hui és insuficient per a la gran quantitat de gent que s’acumula durant tot el dia provinent de Jorge Juan i Sorní per a creuar el carrer Colón i accedir a la zona comercial que limita amb la plaça de Pinedo”, ha dit el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi.

Es mantindran els dos carrils d’eixida de Sorní a Colón i se substituirà l’entrada al carrer Jorge Juan, que a partir d’ara s’efectuarà directament pels carrers Sorní, Gravador Esteve i Hernán Cortés. Este canvi d’operativitat en l’encreuament, pel que toca al gir des de Colón, s’aplicarà des de dilluns.

Així, s’ubicaran dos nous passos de vianants: un previ a la intersecció i un altre posterior. D’esta manera es facilita la mobilitat del vianant al no haver de creuar este tram de manera tortuosa i establir un itinerari més lògic, directe i segur a la seua mobilitat.

Els comerciants de la zona ja estan assabentats d’esta millora per als vianants. En eixe sentit, Grezzi ha explicat que “esta millora no sols aprofundirà en una major seguretat viària d’este tram, sinó que també serà beneficiosa per a tots els comerços de la zona, ja que facilitarà i farà més còmode l’accés dels vianants a les botigues”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.