Ya está en marcha el VII Campus de Navidad de Valencia Basket

Autor Foto: valenciabasket.com
image-290478

Autor Foto: valenciabasket.com

Els participants, amb edats entre els 6 i els 19 anys, del VII Campus de Tecnificació de València Basket han eixit aquest matí des de la Fonteta cap al Col·legi Iale de L’Eliana, on l’activitat comença hui i s’estendrà fins al 30 de desembre
El Campus comptarà amb huit sessions d’entrenament específic, concursos de triples, tirs lliures, 3×3, lliga nocturna, i multitud de regals i trofeus per als guanyadors.

En les instal·lacions del col·legi Iale a l’Eliana

Amb col·legi completament equipat que compta amb pavelló cobert, 3 pistes de basket, 2 de mini basket, 2 pistes de tennis i altres 2 de pádel a més de residències masculina i femenina, menjador, sala de televisió i jocs i auditori.
Entrenaments especialitzats

Tots els xics i xiques assistents tindran entrenaments concordes al seu nivell, dos al dia, i distingint segons la seua edat, sexe i nivell. Amb entrenadors de primer nivell que pertanyen al planter i escola del València Basket, que els ajudaran a millorar en cada faceta del joc.
Dos modalitats

Tots els trien el règim en el qual volen apuntar-se, amb possibilitat de pensió completa i de mitja pensió.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.