Aclariments sobre els fets de l’incendi de Llutxent

prevencio_1_620_417_sEls representants sindicals dels bombers valencians volem fer arribar a la ciutadania la següent informació.

Davant les mentides publicades pels mitjans de comunicació, els representants sindicals dels bombers valencians (els tres consorcis provincials i els tres ajuntaments de les seues capitals) volem fer arribar a la ciutadania els següents aclariments: comunicat del 20 d’agost de 2018.

A més, volem insistir en què la Llei 7/2011 naix sense la voluntat política de caminar cap a un cos únic de Bombers de la Generalitat, únic mitjà vàlid per homogeneïtzar plantilles, condicions laborals, sistemes de treball i protocols d’actuació, optimització de recursos materials i humans i, en resum, inversió racional del pressupost dedicat al Sistema Públic d’Emergències.

També volem anunciar que hem demanat a la Generalitat Valenciana que pose en marxa els mecanismes per a l’aplicació de millores correctives en gestió de les emergències amb la finalitat de poder oferir un millor servei tant a la ciutadania com al personal intervinent.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.