Agricultura envia cartes als usuaris dels horts urbans perquè traslladen millores

Huerto urbano
image-255682
La regidora Sara Usó destaca “la importància que siguen els propis veïns i veïnes els qui identifiquen les necessitats i les facen arribar”

La Regidoria d’Agricultura ha remès cartes als usuaris d’horts urbans perquè siguen ells mateixos els qui traslladen les millores que consideren més necessàries per a les diferents parcel·les. La regidora responsable d’Agricultura, Sara Usó, ha subratllat que “amb aquesta iniciativa el que pretenem és que siguen els propis usuaris els qui definisquen quins són les actuacions a escometre en lloc que siga directament l’Ajuntament el que les execute”.

Amb les propostes remeses pels usuaris, la Regidoria les estudiarà i les prioritzarà en funció de la disponibilitat pressupostària. “Tenim una partida de 5.000 euros que permetrà escometre algunes de les actuacions que ens demanen els usuaris ja aquest mateix any. La resta de les actuacions s’aniran executant a poc a poc segons el pressupost”, ha insistit Usó.

Castelló disposa en aquests moments de sis horts urbans municipals en diferents districtes de la ciutat que sumen més de 15.000 metres quadrats habilitats com a horts urbans en el carrer Triana (Grau), Fernando el Catòlic, Grup Sant Lorenzo, carrer Onda, carrer Juan Herrera (Primer i Segon Molí) i l’hort Perot de Granyana.

“És important que siguen els propis usuaris els qui identifiquen les necessitats i ens les facen arribar. Després prioritzarem en funció del pressupost, però el punt de partida seran les peticions que ens facen arribar directament els veïns i veïnes que s’ocupen d’aquests horts urbans”, ha explicat la regidora d’Agricultura, Sara Usó

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.