Alexis Marí: “Puig ha passat del bon propòsit de rescatar persones al despropòsit de rescatar al seu personal”

València Noticies | Redacció.- “Cada dia nous anuncis de canvis en el Consell i increment de llocs de confiança ho constaten: el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha passat del bon propòsit de rescatar persones al despropòsit de rescatar personal”. Així ho ha afirmat el síndic de Ciutadans (C’s) en Les Corts, Alexis Marí, referent al nomenament de tres nous assessors, amb prou faenes quatre dies després de l’anunci de la creació de quatre nous departaments en l’estructura del Govern.

Alexis Marí.
image-412326

“Els moviments del Consell es produeixen en ple agost, amb tota premeditació, i no en període de sessions”, ha incidit Marí, qui ha recordat que “el Pacte del Botànic es basava en la reducció de despeses supèrflues, però ja supera el mig milió d’euros no pressupostat per a pagar la nova plantilla de Puig”. En este sentit, ha lamentat que “Puig ha tirat per la broda la política d’austeritat, que va vendre i ara ja no convenç a ningú”.

“Els socis del Consell han passat anys criticant el nombre d’alts càrrecs de l’Executiu del PP, el PSPV va demanar fins i tot en 2012 la reducció de Conselleries a sis, i una vegada en el poder han trencat totes les barreres”, ha recalcat el portaveu de Ciutadans. “Parlen de reforç d’àrees i amaguen incompetència, lluita entre departaments, mala gestió i irresponsabilitat”, ha incidit Marí, qui ha lamentat que “travessem una situació econòmica extremadament crítica i de sobte sí hi ha diners per a engreixar l’Administració i carregar de personal el Consell”.

El portaveu de C’s ha assegurat que “esta forma de procedir és un despropòsit i una aixecada de camisa per als valencians, als qui el que veritablement preocupa és posar solució a la falta d’ocupació en el carrer” i ha instat al Puig a “reflexionar sobre els seus últims passos, deixar de moure peces que no encaixen i racionalitzar els pocs diners que la Comunitat Valenciana té en el que importa, com la dependència i invertir en I+D+i”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.