Aprovat el cessament de Jorge Rodríguez en Divalterra

presidente de la Diputación de Valencia, Jorge Rodríguez, (1)La nova junta agraïx els servicis prestats sense ratificar la seua gestió

 

El nou Consell d’Administració de l’empresa pública de la Diputació de València Divalterra ha aprovat el cessament com a conseller de l’expresident de la corporació provincial Jorge Rodríguez agraint-li els servicis prestats i sense ratificar la seua gestió.

La proposta inicial ratificava eixa gestió, però el successor de Jorge Rodríguez en la presidència de la Diputació, ToniGaspar, ha eliminat la frase que al·ludia a la ratificació després d’al·legar que habitualment no s’inclou en els cessaments dels consellers.

D’altra banda, el Consell d’Administració inclourà com consellers un representant dels treballadors i a funcionaris d’alt rang, entre ells al secretari i la tresorera de la Diputació de València, a més de membres dels grups polítics.

Així ho ha proposat el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, durant la sessió extraordinària i urgent del ple de la Corporació, constituït en junta general de Divalterra, on s’han aprovat també els comptes anuals de l’empresa, amb l’abstenció d’EU i Cs, i el vot en contra del PP.

Gaspar ha explicat que el nou Consell d’Administració de Divalterra s’encarregarà, a partir de setembre, de “pilotar” el “tancament ordenat” de l’empresa, i ha mostrat el seu compromís que la “arquitectura del futur” d’eixa mercantil siga “el més unànime possible” i que el full de ruta la coneguen primer l’oposició i els treballadors.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.