Avancen les obres de reforma de la pescateria del mercat de Castella

Mercado_Municipal_de_Castilla,_en_Valencia_02

 

Les obres de la pescateria del mercat municipal de Castella, consistents en una reforma integral de tots els llocs de venda de peix, progressen amb normalitat, segons ha informat el regidor de Comerç, Carlos Galiana. Les últimes intervencions estan previstes per a la primera setmana de setembre, quan quedarà preparada per a obrir-se al públic.

 

«Este govern ja ha fet dos reformes importants en el mercat de Castella en este últim any. La primera, la rehabilitació de la façana principal i de l’accés interior, i la segona, la que estem fent ara en la zona de pescateria del mercat i en el soterrani. Un fet que demostra la gran aposta municipal per estos espais públics», ha indicat Galiana.

 

El mercat de Castella, amb una superfície de més de 5.000 m2, té una zona de 298 m2 destinada a la pescateria amb un total de huit parades de venda directa de peix. El mercat té una antiguitat de 47 anys i no s’havia reformat des de fa nou anys.

 

En la reforma de la pescateria s’han reparat tots els elements estructurals i arquitectònics afectats per la humitat i l’oxidació. Al mateix temps, s’ha fet una intervenció preventiva per a eliminar les causes que han originat l’aparició d’estes patologies i així poder garantir una vida útil suficient de l’estructura després de la finalització de les obres. Quant a les parades de venda de peix, totes són completament noves. S’han impermeabilitzat les zones afectades per la humitat, s’han canviat tots els mostradors (que ara seran d’acer inoxidable), el revestiment de taulells, el paviment de les parades i del corredor central, i s’ha fet la instal·lació nova de lampisteria.

 

«Les obres de la pescateria s’han dut a terme durant el mes d’agost, com es va acordar en una reunió entre la Regidoria de Comerç i els propietaris de les parades de venda, per a evitar possibles molèsties als propietaris i als usuaris aprofitant que és un mes en què es reduïx la quantitat de gent que visita el mercat», ha assenyalat l’edil.

 

A més d’estes intervencions, s’estan ultimant les del soterrani de l’edifici, el magatzem o els banys públics del mercat, que també s’han fet nous. El pressupost d’execució de l’obra, tant de la pescateria com del soterrani, banys i magatzem, ascendix a 259.427 euros, IVA inclòs. Quant al termini d’execució, està previst que les obres de la pescateria acaben la primera setmana de setembre, mentre que les del soterrani de l’edifici finalitzaran a final de setembre.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.