Benestar Social programa un taller per a conèixer els prejudicis que hi ha en els barris de Castelló

El concejal José Luis López, en una imagen de archivo.L’activitat es desenvoluparà amb la tècnica del mapatge col·lectiu el dilluns 30 d’abril i forma part d’una campanya d’interculturalitat

La Regidoria de Benestar Social i Dependència, que dirigeix José Luis López, realitzarà un taller de mapatge col·lectiu que el seu objectiu és obtenir informació sobre aquelles zones, espais i recursos de la ciutat que són percebuts com a negatius i els motius d’aquesta percepció, un resultat que després serà contrastat en una acció dirigida a la població en general.

El citat curs se celebrarà dilluns que ve, 30 d’abril, a les 17:30, en les dependències municipals del Negociat de Convivència Social, situat en el número 14 de la Ronda Millars. El mateix forma part la tercera fase de la campanya de sensibilització ‘Nosaltres/*Nosaltres’ en matèria d’interculturalitat.

El regidor ha destacat que “a través del taller es tractarà de donar vida i dotar de significat el permanent canvi al que estan exposats els districtes coneixent dels/les participants el seu propi concepte de barri, les percepcions que tenen, les formes d’habitar-ho i fins i tot les relacions socials de pertinença i d’exclusió que es generen del contacte cultural”.

La inscripció al taller és gratuïta i el model d’inscripció pot sol·licitar-se a través del correu electrònic ciudadintercultural@castello.es. La informació obtinguda en el taller serà contrastada en una acció comunitària dirigida a la població en general que tindrà lloc el pròxim 19 de maig a partir de les 10:00 en la plaça Santa Clara.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.