Camarasa: “És incomprensible que el tripartit mantinga les pantalles de vigilància en el despatx d’un cap de servici de l’Ajuntament”

València Noticies | Redacció.- “És incomprensible que el tripartit mantinga les pantalles de vigilància en el despatx d’un cap de servici de l’Ajuntament de València”, ha declarat el regidor de C’s Manuel Camarasa, després de rebutjar el ple la moció presentada pel grup municipal Ciutadans per a l’eliminació de pantalles que existixen en el despatx de la Direcció del Servici de Gestió Tributària Integral, des de la que es poden visionar les imatges que arrepleguen les cambres que hi ha instal·lades en la Sala d’Atenció al Públic de Gestió Tributària Integral, on treballen nombrosos funcionaris.

Manuel Camarasa.
image-377669

“El passat mes d’abril el meu grup municipal va presentar esta moció i el tripartit ens va demanar que la retirara perquè havien de fer certes comprovacions”, ha recordat el regidor.

Per a concloure, Manuel Camarasa ha recordat que el seu grup “continuarà lluitant perquè els drets dels treballadors, també els de l’Ajuntament de València, siguen respectats”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.