Canet d’En Berenguer promou el turisme a través d’un plànol comarcal, una app i una guia d’oci

Canet d’En Berenguer ha presentat com una de les grans novetats turístiques en FITUR 2016 un plànol d’àmbit comarcal que representa tota la comarca del Camp de Morvedre, amb informació relativa als actius turístics de la zona: rutes senderistes i clicloturistes, platges, patrimoni històric o paratges com la Serra Calderona, entre uns altres.

“Es tracta –afirma l’alcalde Leandro Benito- de buscar sinergies amb les altres poblacions de la comarca, de manera que el visitant puga accedir a una oferta turística més completa”.

En aquest sentit, destaca l’engegada d’una marca conjunta amb Sagunt “per tal de complementar les nostres excepcionals platges amb el seu potencial, tant de costa com de patrimoni històric i cultural”, conclou Benito.

App i guia gastronòmica, hotelera i d’oci

En l’estand de Canet també es pot conèixer les potencialitats d’una app dissenyada per a dispositius mòbils, a manera de guia virtual, amb un localitzador GPS per facilitar les rutes, i que ofereix informació relativa a l’oferta turística de la zona.

En aquest àmbit, destaca la creació d’una guia lúdica, d’oci, gastronòmica i hotelera, amb una cuidada edició que servisca com a publicació de referència per als visitants.

 

Pavelló 7 de la Fira

L’oferta que presenta el Patronat Provincial de Turisme sota la marca València Turisme València es pot visitar al pavelló 7 de la fira, a l’espai dedicat a la Comunitat Valenciana.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho explica que «la presència de la Diputació de València en Fitur 2016 serveix per a promoure l’oferta turística global dels pobles i comarques i donar a conéixer al mercat nacional i internacional els nostres principals productes turístics».

«Des del Patronat es mostra principalment l’oferta de sol i platja i d’interior però a més, apostem per potenciar el turisme gastronòmic, el turisme cultural i el turisme actiu i de naturalesa», destaca Moncho.

Dues àrees temàtiques

En Fitur 2016, el Patronat promou els principals productes turístics de la província de València en dues grans àrees temàtiques: turisme de sol i platja i turisme d’interior.

En la zona de sol i platja participen les localitats del Puig de Santa Maria, Sueca, Xeraco, Puçol i la Mancomunitat de la Valldigna i en la zona d’interior mostren la seua oferta els municipis d’Algemesí, Alzira, Ayora, Bétera, Buñol, Chiva, Cofrentes, Llíria, Ontinyent, Requena, Riba-roja de Túria, Utiel, Xàtiva i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida.

A més, l’estand de València Turisme disposa de la presència destacada dels municipis de Gandia, Cullera, Oliva, Sagunt i Canet d’En Berenguer.

– See more at: http://portal.dival.es/sala-prensa/content/canet-den-berenguer-promou-el-turisme-traves-dun-planol-comarcal-una-app-i-una-guia-doci#sthash.TblCQjri.dpuf
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.