Castelló acull la 35ª concentració Big Twin d’Espanya de Harley Davidson

Diferents activitats relacionades amb la cultura ”Harley” tindran lloc durant aquest cap de setmana en la pineda

06-09-2018 Castelló acull la 35 concentració Big Twin d'Espanya de Harley Davidson

Castelló acull aquest cap de setmana. en el Pinar del Grau, la 35ª edició de la Concentració Big Twin d’Espanya. Un esdeveniment on els fanàtics de les Harley Davidson podran gaudir de jocs, concerts i altres activitats relacionades amb la cultura motera.

La concentració de Harleys a Castelló és una de les més importants a nivell nacional, convertint-se en una de les millors ocasions per a promocionar la ciutat. Sense anar més lluny, l’última edició va aconseguir els 6.000 assistents, unes xifres que, des del Patronat de Turisme, encapçalat per la presidenta Patricia Puerta, estan segurs que es repetiran.

A més, Puerta també ha volgut destacar la funció de l’associació HDC-Castelló a l’hora de donar a conèixer la ciutat més enllà de les fronteres de la província, com uns grans ambaixadors de la cultura castellonenca i causants que es mantinga al Grau una de les ”concentracions més antigues”.

Per la seua banda, el president de HDC-Castelló, Vicente Núñez, ha destacat estar ”molt agraït per l’ajuda que ofereix l’Ajuntament de Castelló per a organitzar aquest envento”. De la mateixa manera, ha convidat a tota la societat castellonenca a acudir aquest cap de setmana a el Pinar i conèixer el club i a la seua gent.

 

 

 

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.