BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Castelló celebra Santa Cecília amb un gran concert de quatre societats musicals el proper dissabte

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha organitzat una actuació conjunta de l’Associació Cultural Castàlia, la Unió Musical del Grau, la Unió Musical Mestre Gargori i l’Associació Cultural Banda UJI

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló celebrarà Santa Cecília aquest cap de setmana amb un gran esdeveniment que oferirà quatre concerts en el mateix acte de quatre societats musicals de la ciutat. La cita serà aquest dissabte a les 18.30 a la plaça Major i està oberta a tota la ciutadania amant de la música de banda.

El concert aplegarà les actuacions de l’Associació Cultural Castàlia, la Unió Musical del Grau, la Unió Musical Mestre Gargori i l’Associació Cultural Banda UJI, quatre de les societats artístiques referents de la ciutat que retran homenatge a la patrona dels músics. La finalitat dels concerts, segons ha explicat la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, és “a banda de celebrar el dia de la patrona dels músics, oferir un concert en el qual es demostre la qualitat de la música que produeixen totes les formacions de Castelló”.

Des de l’Ajuntament es vol mostrar al públic el bon estat de salut del que gaudeixen les diferents formacions, que treballen intensament per fer gala d’una de les senyes d’identitat del País Valencià com ho són les bandes de música. “Aquesta regidoria considera que cal potenciar les bandes de música i qualsevol altra formació que treballe per difondre la nostra música i les nostres tradicions tant a la nostra ciutat com a qualsevol territori”, ha conclòs la regidora Verònica Ruiz.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.