Castelló convoca el Fòrum Inter-associatiu de Dones per seguir enfortint la igualtat real entre gèneres

                  

Ali Brancal 2L’objectiu del Fòrum és la formació per a la participació i la interlocució amb perspectiva de gènere i feminista

En el marc del projecte ‘Castelló Igualitari’, impulsat per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelló que dirigeix Ali Brancal, i després de la posada en comú d’interessos i necessitats compartides entorn al feminisme en la ciutat, Castelló ha convocat a les associacions per seguir endavant amb el procés de treball de formació, reflexió, aprenentatge i intercanvi d’experiències. Dones de diferents associacions i entitats de la ciutat comparteixen aquest espai que permet consolidar posicions relatives al feminisme, així com generar les condicions per a un treball en xarxa.

L’objectiu d’aquest Fòrum Inter-associatiu de Dones és la formació per a la participació i la interlocució amb perspectiva de gènere i feminista. La formació persegueix disposar d’un llenguatge i coneixements comuns, així com d’unes eines que permitisquen treballar i aportar des de la societat civil i les associacions diferents propostes i accions que milloren, enforteixen i consoliden la igualtat real entre dones i homes a Castelló.

Per aquest motiu, s’ha programat per al 2018 la convocatòria de sessions mensuals de reunió del fòrum que es desenvoluparan els dilluns de la quarta setmana de cada mes. A més, seguint amb el III Pla d’Igualtat d’Oportunitats de dones i homes, que està en procés de gestació, i de les polítiques que s’impulsen des de la Regidoria d’Igualtat resulta un moment òptim per desenvolupar aquesta interlocució social i visualitzar aquesta força.

 

La Regidoria d’Igualtat a través del Servei d’Igualtat d’Oportunitats aposta perquè les aliances, els esforços comuns, les energies, el talent i les experiències de totes són claus i bàsiques per aconseguir els objectius de la igualtat real entre gèneres.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.