Castelló crea per primera vegada un servei d’assessorament en emprenedoria i potencia l’àrea d’ocupació

Empleo_técnicos emprendimiento y empleo
image-414634

L’ADL incorpora tres tècnics per a afavorir la inserció laboral

L’Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l’Ajuntament de Castelló compta per primera vegada amb un servei específic d’emprenedoria i, a més, ha potenciat l’àmbit de l’ocupació. L’àrea d’Innovació, Ocupació i Creativitat Ciutadana del Govern municipal, a través de l’ADL, ha incorporat tres tècnics amb l’objectiu de reforçar les àrees d’inserció laboral. “Aquest reforç respon a l’aposta de l’equip de Govern per impulsar nous serveis d’ocupació i emprenedoria”, segons ha explicat la regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta.

La incorporació d’aquests tècnics, efectiva des de l’1 d’agost, permetrà engegar dos de les línies incloses en el primer Pla Estratègic d’Ocupació amb el qual explica la ciutat de Castelló: la d’Emprenedoria i la d’Ocupació. “Un dels tècnics es destina a desenvolupar per primera vegada serveis d’assessorament a persones que vulguen emprendre, a l’acceleració d’empreses i a la cerca de línies d’ajudes per a emprenedoria”, ha detallat l’edil Patricia Puerta.

Els altres dos tècnics treballen en l’engegada programes d’ocupació, tallers d’ocupació, sol·licitud de subvencions destinades a la contractació de persones amb dificultats d’inserció, així com de joves menors de 30 anys, ha afegit Puerta.

La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica ha informat que aquesta mesura se suma a altres accions contemplades en el primer Pla Estratègic d’Ocupació que ja s’han engegat, com la llançadora d’ocupació, el programa Jornals de Vila, el foment i promoció de l’economia social, un conveni amb el Col·legi d’Enginyers agrícoles de València i Castelló per a promocionar l’ocupació i emprenedoria verda i l’agricultura ecològica, etcètera.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.