banner_990x90_EFE (1)

Castelló engalana els arbres del Ribalta amb peces de punt de ganxo per a denunciar la violència de gènere

Les regidores d’Igualtat, Cultura i Sostenibilitat Ambiental han participat de la iniciativa ‘Teixim per a desfer la violència de gènere’
La regidora d’Igualtat, Ali Brancal, la regidora de Cultura, Verónica Ruiz, i la regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Usó, han participat aquest matí de l’activitat ‘Teixim per a desfer la violència de gènere’, una original manera de commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, que va tenir lloc dimecres passat 25 de novembre.
Així, el Passadís dels Arts del Parc Ribalta ha sigut engalanat amb les peces de punt de ganxo que diversos col·lectius han anat teixint durant tot el mes de novembre mentre atenien a xarrades i col·loquis de conscienciació sobre la violència masclista.

151127 tejemos x deshacer violencia género (27)
image-271654

Les dones que han participat en aquesta iniciativa, organitzada pel Servei d’Igualtat d’Oportunitats de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Castelló de la Plana, amb la col·laboració de la Fundació Isonomía de la Universitat Jaume I, han decorat alguns dels arbres del Passadís dels Arts.
A més, els assistents a la iniciativa de decorar els arbres del Ribalta també han pogut gaudir de l’acció teatral que reivindica la necessitat de lluitar contra aquesta xacra social. L’obra ‘El crim dels llençols blancs’, de la companyia Lapsus Espectacles denuncia els crims contra les dones a través de monòlegs que narren diferents perspectives sobre els maltractaments.
‘Teixim per a desfer la violència de gènere’ és una activitat destinada a lluitar contra aquesta problemàtica mitjançant tallers de sensibilització la finalitat dels quals era la d’introduir conceptes que permeten detectar els processos de violència i enfortir a les persones per a no deixar-se atrapar per la violència masclista.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.