BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Castelló potenciarà el Pacte Local per l’Ocupació amb la incorporació del Servef i la UJI

La regidora Patricia Puerta convocarà la comissió permanent i grups de treball per a agilitar actuacions a curt termini

La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, s’ha compromès avui a convocar la comissió permanent del Pacte Local per l’Ocupació i a crear grups de treball “que permeten perfilar i agilitar actuacions a curt termini”. Puerta ha destacat el “compromís absolut” del nou Govern municipal “per a convertir el Pacte Local per l’Ocupació en l’eina que canalitze les polítiques actives d’ocupació, la dinamització de l’economia local i posar les condicions per a generar ocupació”.

reunion pacto local por el empleo 01
image-242007

L’engegada de la comissió permanent dotarà de més funcionalitat al Pacte Local per l’Ocupació i “suposarà la implicació total i absoluta de l’Agència per al Desenvolupament Local de l’Ajuntament”, segons ha exposat la regidora delegada de l’àrea d’Ocupació, que ha insistit que el “Pacte Local per l’Ocupació ha de ser un instrument útil per a propiciar polítiques actives d’ocupació”.

A més, també s’ha proposat incorporar al Servef i a la Universitat Jaume I en el Pacte Local per l’Ocupació. “El Servef és l’administració que té les competències en matèria de polítiques actives d’ocupació i la UJI és un motor de coneixement, formació i generació de riquesa que contribuiran a impulsar el Pacte Local per l’Ocupació”, ha destacat Puerta. Els tècnics municipals ja estan treballant en les modificacions jurídiques que permeten fer efectives aquestes incorporacions. A més s’aprofitarà aquesta fase de revisió estatutària per a analitzar la possibilitat d’incorporar nous col·lectius a grups de treballs.

D’altra banda, la reunió d’avui el consell rector també ha servit per a analitzar el pla d’ocupació conjunta signada entre Ajuntament, Diputació i Generalitat Valenciana que permetrà la contractació de 84 persones durant dos mesos. Segons han explicat tècnics municipals, avui mateix ha començat la baremació i la incorporació d’aquestes 84 persones es farà efectiva el pròxim 16 de novembre.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.