Castelló promou la solidaritat nadalenca amb el primer Betlem vivent benèfic el 18 de desembre

161213-rp-pesebre-viviente-1
image-439507
La regidora Sara Usó anima també als menuts de la ciutat a lliurar la seua carta als Reis Mags al Carter Real el dia 16

L’Ajuntament de Castelló, juntament amb l’Associació d’Artistes Gaiaters, han organitzat el primer Betlem vivent benèfic, el qual es celebrarà el 18 de desembre de 10 a 14 hores al parc Ribalta. La Regidora de Festes, Sara Usó, ha explicat que “tot el qui s’acoste podrà donar joguines i aliments, els quals es destinaran a la Creu Roja”. A més, l’edil també ha animat als menuts a lliurar la seua carta als Reis Mags al Carter Real el dia 16 de desembre.
En el Betlem vivent benèfic participaran 51 persones de diferents associacions, colles i gaiates. Segons Vanessa Pérez, una de les artistes gaiateres, “es tracta d’oferir una cosa diferent a la gent de Castelló, que vegen que no solament fem gaiates”. Així mateix, si el temps no acompanyés, la representació es traslladaria a l’antic recinte de la Pèrgola.
Quant a l’acte de recepció de cartes al Carter Real, organitzada pel Patronat de Festes i la Junta de Festes, cal destacar que es realitzarà tant a Castelló ciutat com al Grau.
En el cas de Castelló, l’acte començarà a les 19 hores, després del concert de nadales de la Banda Municipal de Castelló a la Plaça Major. Així, el Carter Real i els seus acompanyants seran rebuts per la Reina i Cort Infantil, Madrines i Presidents Infantils de les 19 gaiates. Segons la regidora de Festes, Sara Usó, “el Carter Reial es marxarà quan tots els xiquets hagen lliurat la seua carta amb els seus millors desitjos. A més, els que pugen tindran regals”.
La recepció de cartes en el Grau començarà a les 18 hores en la Tinença d’Alcaldia, on arribaran el Carter Real i els acompanyants. Durant el recorregut que realitzen abans comptaran amb acompanyament musical i repartiran caramels als menuts i regals als qui entreguen la seua carta. La Reina i Cort Infantil del Grau també rebran al carter dels Reis Mags.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.