Ciutadans censura la falta de coordinació entre l’àrea de protecció ciutadana i els agents de la Policia Local

València Notícies | Redacció.- La regidor de ciutadans María Dolores Jiménez, ha denunciat hui la falta de coordinació en l’àrea de Protecció Ciutadana i els agents de la Policia Local ja que “mentres la regidor Anaïs Menguzzato anuncia una campanya contra l’alcoholèmia, els policies denuncien la falta de mitjans per a les campanyes contra l’alcoholèmia”.maria-dolores-jimenez

L’edil de C’s ha recordat que, en última taula de mobilitat, el cap de Policia local de Tràfic va presentar un informe en què empíricament va demostrar que s’havia reduït a la mitat els controls d’alcoholèmia, sobretot, per la reducció d’agents. “És una dada molt greu ja que en el 98% dels accidents amb víctimes està present l’alcohol”, ha puntualitzat Jiménez.

Jiménez ha criticat que només es tinga operatiu dos radars cedits. Per això, el grup Ciutadans ha presentat reclamacions al pressupost perquè s’equipe convenientment als policies amb el material necessari, entre el qual es troben els equips de control d’alcoholèmia i drogues.

Per a concloure, l’edil de C’s ha dit: “Mentres s’oferien dades sobre la falta d’equips per a control el consum d’alcohol i la problemàtica que origina, la regidor de Seguretat anunciava la posada en pràctica d’una campanya de control de tràfic en què s’inclouen més controls d’alcoholèmia. Açò demostra, d’una banda, el descontrol en l’Ajuntament i en concret en esta regidoria i, d’un altre, la falta de criteri. Em pareix una frivolitat, una forma d’actuar sense cap serietat i una demostració de bisoñez en la gestió només digna d’una regidor a qui funciona a colps d’impulsos”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.