Castelló + sostenible porta al parc del Pinar una jornada d’ecojocs tradicionals a l’aire lliure

castelló + sostenible abril 2La campanya de Sostenibilitat Ambiental inclou una partida humana de parxís, gimcana amb jocs reciclats, carreres de sacs o saltar a la comba

Castello + sostenible torna aquest dissabte, 15 d’abril, amb la temàtica dels Ecojocs amb la col·laboració de l’artista Tere Boix, d’Arttere. Aquesta jornada pretén impulsar la pràctica dels jocs tradicionals a l’aire lliure, i tindrà lloc en un entorn natural i acollidor com és el Parc del Pinar del Grau de Castelló. A través d’activitats didàctiques i tallers, aquesta jornada permet reprendre aquells jocs tradicionals en un espai públic tan necessari en les ciutats com són els parcs.

Entre les activitats, els més xicotets podran divertir-se realitzant una gimcana amb jocs fabricats amb materials reciclats, les típiques carreres de sacs, els cavalls amb bastó, saltar a la corda o encistellar anelles. A més, Castelló + sostenible recordarà al Pinar del Grau aquelles vesprades d’estiu jugant al parchís en el parc realitzant una partida a dimensions reals amb un tauler elaborat amb tela de 16×16 metres.

La sessió se celebrarà d’11:00 a 14:00 i comptarà amb la participació de Tere Boix, d’Arttere, amb l’objectiu de gaudir d’un ambient agradable i de la naturalesa mitjançant una sèrie d’activitats lúdiques. La regidora de Sostenibilitat Ambiental, Sara Usó, ha animat a les famílies a que participen en aquests jocs a l’aire lliure “on els més menuts podran disfrutar d’activitats per a desenvolupar la seua creativitat i imaginación, i a més podran sentir i respirar el pulmó tan verd que és el Pinar”.

La jornada d’Ecojocs és el quart taller d’aquest any i forma part de la campanya Castelló + sostenible impulsada per la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental, encapçalada per la regidora Sara Usó. Amb aquestes activitats l’Ajuntament de Castelló té l’objectiu de promoure valors de sostenibilitat ambiental a través de l’organització d’una jornada mensual, celebrada en dissabte, dirigida al públic familiar. La campanya seguirà el seu transcurs els propers mesos amb la difusió de valors com l’alimentació sostenible o la protecció de la diversitat.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.