Giner: “València ha de ser una ciutat de oportunitats”

València Notícies | Redacció.- “València ha de ser una ciutat de oportunitats i el baròmetre demostra que les polítiques de Ribó impedixen que els valencians confien en el mercat laboral”, ha declarat el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner després de conéixer el baròmetre presentat per l’alcalde de València, Joan Ribó, en el que el 38,1% dels enquestats assegura que la seua primera preocupació és l’ocupació mentres que la segona, amb un 12,6%, és l’economia social. “El 50,7% està preocupat per l’ocupació i per això hem defés des de l’inici de la legislatura que Ribó havia de centrar-se els seus esforços en la gestió i en la reactivació de l’economia en compte de en els gestos”, ha afirmat el portaveu de Cs.Fernando Giner.

Giner ha qualificat de “molt preocupant” que “més de la mitat dels veïns de la ciutat de València patisca com el tripartit de l’Ajuntament de València no dóna resposta a la seua principal preocupació, que és tindre un treball”. “La situació és especialment preocupant entre els parats ja que dos de cada tres no té confiança a trobar una ocupació en els pròxims dotze mesos”, ha afegit Giner.

Per un altre part, el portaveu de Cs ha manifestat que “el baròmetre confirma que la majoria dels valencians patix problemes en la circulació i l’aparcament. Ribó no pot frivolitzar amb este assumpte com ho ha fet en les últimes setmanes”. “La llibertat de les persones i el seu benestar ha de ser una prioritat”, ha declarat.

“El baròmetre confirma també que els ciutadans perceben que la ciutat està bruta. És un problema que arrossega el tripartit i al que no sap posar-li solución”, ha conclòs Giner.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.