Chlorophile, Frida i Mediterranean Roots participen en la segona semifinal del Sona la Dipu amb La Pegatina i Sidonie

El grup ChrolophileChlorophile, Frida i Mediterranean Roots seran els tres grups que competiran aquest diumenge 23 de juliol a Alzira per a ser els segons finalistes de la present edició del Sona la Dipu. Les tres bandes defensaran amb el seu directe el pas a la final del certamen el 2 de setembre a Sueca, on actuaran al costat de La Raíz, Oques Grasses i ZOO.

 

En esta segona semifinal a més, els tres semifinalistes estaran acompanyats per dos bandes molt reconegudes com La Pegatina i Sidonie. Sens dubte, serà una nit eclèctica i repleta de música que anirà des de l’indie-rock de Chlorophile, el rap de Frida o el reggae de Mediterranean Roots fins a la rumba-ska de La Pegatina i el pop-rock de Sidonie.

 

Els concerts a més, es tancaran amb la sessió de WEAR Dj’s on no faltaran els més importants hits de l’indie nacional i internacional. Així mateix, i com agraïment pel suport al programa de la Diputació de València, els 1.000 primers a entrar al recinte rebran una samarreta del Sona la Dipu de regal.

 

Una vegada que tots els semifinalistes hagen actuat, el jurat deliberarà quina banda serà la que passe directament a la final. D’aquesta manera, els guanyadors s’uniran a Dûrga, el primer grup finalista de la present edició del Sona la Dipu. Els altres dos finalistes se seleccionaran el 19 d’agost a Xàtiva i 30 d’agost a Buñol. Per a obtenir més informació, es pot consultar la pàgina del Sona la Dipu: www.sonaladipu.es

 

 

Calendari Sona la Dipu 2017

 

23 de juliol Alzira/ Semifinal: Chlorophile + Frida + Mediterranean Roots + La Pegatina + Sidonie + WEAR Djs

 

19 d’agost Xàtiva/ Semifinal: L’Emperador + Lost River Bastards + The Vibrowaves + Love of Lesbian

 

30 d’agost Buñol/ Semifinal: Indian Hawk + Mireia Vilar + Odd Cherry Pie + Miss Caffeina + Second + Varry brava

 

2 de setembre Sueca / Final: Dûrga  (+ tres semifinalistas más) + La Raíz + Oques Grasses + Escala i Corda Dj Set.

 

9 de setembre  Picassent/ Presentació guanyadors: Dos guanyadors Sona la Dipu + Amaral
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.