Ciutadans censura l’eliminació d’aules en la concertada per criteris ideològics

València Notícies | Redacció.- El portaveu autonòmic de Ciutadans, Fernando Giner, ha censurat l’eliminació de 31 aules de batxillerat en 16 col·legis per motius ideològics. “Marzá està lapidant l’educació concertada per criteris ideológicos”, ha dit Giner.Fernando Giner.

“Ciudadanos està en contra de la coacció de llibertats que aplica Marzà. Els pares tenen el dret a triar lliurement on volen que estudien els seus hijos”, ha reivindicat el portaveu autonòmica de Cs, qui ha afegit: “La ideologia de Marzà està reduint la llibertat que tenen els valencians i causant un greu perjuí a les families”.

En este sentit, la diputada de Cs en Les Corts Mercerdes Ventura, formularà una pregunta oral dimecres que ve, 10 de maig. “Vamos a demanar explicacions a Marzá sobre els motius reals pels quals ha eliminat 31 aules de batxillerat en 16 colegios”, hi ha el dit Ventura. La diputada de Cs ha remarcat que s’han eliminat aules de batxillerat en zones on hi ha una gran demanda.

“La imposició de Marzà crearà problemes a les famílies a l’escassejar oferta on ha reduït aulas”, ha assegurat Mercedes Ventura, que -te’m que “la lapidació de la concertada es faça a base de substituir aules en funcionament en uns col·legis concertats per a traslladar-les a altres col·legis públics”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.