Ciutadans (C’s) aconseguix que se sensibilitze sobre el reciclatge a tots els veïns de València

València Notícies | Redacció.- La comissió de Medi Ambient de l’Ajuntament de València ha aprovat la moció proposada per Ciutadans per a sensibilitzar tots els veïns de València sobre el reciclatge.santiago-benlliure

La proposta consistix en el fet que l’Ajuntament firmarà un conveni amb el Col·legi Oficial d’Administradors de Finques de Valencia-Castellón perquè els seus col·legiats reben formació en matèria de reciclatge, que serà traslladada als ciutadans durant les juntes de veïns de cada comunitat.

“La millora del medi ambient i la sostenibilitat són dos objectius prioritaris i, per a això, el reciclatge és fonamental. Per això, hem proposat, i aconseguit el suport de tots els grups polítics, perquè tots els veïns reben formació per a ajudar-los en el reciclaje”, ha dit Santiago Benlliure.

L’edil de C’s ha recordat que al maig ja es va aprovar una moció de Ciutadans en què es va comprometre al tripartit que realitzara “campañas de sensibilització orientades a donar un major impuls al reciclatge a partir d’una correcta separació de residus en origen”.”Anem a continuar treballant en pro del medi ambient per a fer de València una ciutat més sostenible”, ha conclòs Benlliure.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.