Ciutadans insta al tripartit a incrementar la neteja en la plaça de l’Ajuntament

València Notícies | Redacció.- El regidor de Ciutadans Santiago Benlliure ha presentat una moció a la comissió de Medi Ambient en què insta al tripartit a incrementar la neteja en la plaça de l’Ajuntament. “Els mitjans actuals per a la neteja són insuficients pel que s’han d’aplicar les mesures necessàries perquè la plaça de l’Ajuntament present la imatge que li correspon”, ha dit Benlliure.Santiago Benlliure.

L’estat habitual de la plaça, ha explicat l’edil de Cs, “dista molt dels estàndards de neteja que hauria de tindre la ciutat”. “La plaça està permanentment bruta i en mal estat de conservació pel que és necessari un sobreesforç en neteja”, ha explicat Benlliure.

L’edil de Cs ha recordat que la responsable de l’àrea de neteja, Pilar Soriano, va anunciar a principis de mes que per a netejar la plaça de l’Ajuntament un dia normal treballaven dos agranadores de voreres i dos de calçada. “Tant abans com després de Falles, la plaça de l’Ajuntament no té la neteja que requerix pel que el tripartit ha de posar una solució per a netejar-la”, ha conclòs Benlliure.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.