Ciutadans (C’s) demana més diligència per a eliminar les pintades fetes en espais sense autorització

València Notícies | Redacció.- Ciutadans (C´s) València plantejarà en la Comissió de Medi Ambient que les empreses adjudicatàries de neteja de l’Ajuntament de València posen una major diligència a eliminar pintades i grafits dels llocs on s’hagen fet sense autorització. A més, proposa demanar als agents de la Policia Local incrementar les sancions quan detecten les irregularitats.santiago-benlliure

El regidor de Ciutadans Santiago Benlliure ha explicat que venim comprovant com, en gran quantitat de casos, el cridat “arte urbano” és més vandalisme. Açò provoca una notable degradació de la imatge de la nostra ciutat. Sí el poguérem cridar d’alguna manera seria “contaminación visual” i ser la tercera després de l’ambiental i lumínica.

“En l’ordenança municipal està expressament prohibit fer pintades i grafits en les parets excepte allò on estiga autoritzat i es deu cumplir”, ha explicat Benlliure qui ha afegit que “una de les zones amb major dany visual és en el Jardí del Túria amb moltes pintades en la pedra dels ampits i ponts”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.