Ciutadans (C’s) impugna el Patronat d’InnDea per incompliment dels terminis en la convocatòria

València Notícies | Redacció.- Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de València ha impugnat la sessió del Patronat de la Fundació InnDea, celebrada hui, per l’incompliment dels terminis en la convocatòria, en concret per l’entrega tardana, a menys de 24 hores de la celebració de la reunió, de la documentació relativa a la normativa de contractació.Fernando Giner.

“Hay que tractar els assumptes amb la serietat que mereixen perquè la Fundació InnDEA gastarà enguany tres milions d’euros de la butxaca de tots els valencianos”, ha declarat el portaveu de C’s, Fernando Giner.

“Incumplir els terminis en qüestions clau per a la regeneració, en este cas la normativa de contractació, és una línia roja per a C’s”, ha declarat el portaveu de C’s Fernando Giner qui ha destacat que “Podemos pretenia que, en menys de 24 hores, decidírem com ha de contractar la fundació, amb els precedents que esta té i la falta de transparència amb què està actua habitualment”.

“El sentit de la responsabilitat ens indicava que havíem d’abandonar la reunió per a dir-li a Podem que açò no són formes de treballar, que fa falta transparència i que un aspecte tan summament important com és la normativa de contractació ha de presentar-se als patrons amb el temps suficient per a poder-ho estudiar”, ha declarat el portaveu de C’s.

“Podemos no creu en la transparència, en la participació ni en les parets de cristal”, ha conclòs.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.