Compromís accepta la decisió d’Agustina Brines d’apartar-se de les seues funcions en la gerència de Divalterra

La cogerencia de Imelsa, formada por Josep Ramon Tiller y Agustina Brines,

La cogerencia de Imelsa, formada por Josep Ramon Tiller y Agustina Brines,

Els portaveus de Compromís, Mónica Oltra, Àgueda Micó, Joan Ribó i Giuseppe Grezzi, i els secretaris d’organització de la coalició, Amparo Piquer, Emili Mira i Natxo Serra, han mantingut una reunió amb els representants de Compromís en la Diputació de València, Maria Josep Amigó, Xavi Rius, Emili Altur i Josep Bort, per analitzar els fets relacionats amb Divalterra d’aquesta setmana.

Des de Compromís s’acorda acceptar la decisió d’Agustina Brines d’apartar-se de les seues funcions en la gerència de Divalterra.

El pròxim dilluns a les16:30 de la vesprada, tindrà lloc la reunió de la Comissió de Coordinació Institucional de Compromís, on es continuarà aprofundint sobre aquesta qüestió.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.