Compromís denuncia de nou la situació de la línia C-6 pel seu abandonament i els reiterats retards

28280258565_c2f900e319_kRegionals, Rodalies o Talgos, “ha estat una nefasta setmana que tindrà continuïtat en els propers mesos pel nyap del tercer fil“, lamenten

 Madrid,El senador de Compromís per Castelló, Jordi Navarrete, ha denunciat la situació de retards en els trens generalitzada de la línia C-6, les improvisacions que viuen en pròpia pell els usuaris de trens del Maestrat per l’enviament de trens amb poca capacitat i els mesos que s’acosten, de nou, d’obres en les vies. “Després d’aquest nou període de descontrol, mala imatge i problemes de tota classe entre els usuaris per l’incompliment d’horaris, hi ha la falta d’inversions dels governs del PP i les males decisions preses en el seu dia amb el tercer fil, una xapussa més de les que ara paguem les conseqüències“, ha assenyalat Navarrete. Dimecres passat els retards van afectar a tota classe de trens “una cosa que es preveu es reiterarà en el futur gràcies al nyap del tercer fil“.

Compromís ha reclamat i exigeix ​​uns trens de qualitat, les inversions que es requereixen en el Corredor i que es deixe d’improvisar i fer assajos al nostre territori amb l’únic objectiu de demorar més les obres que aquesta zona necessita. Navarrete ha assenyalat que “no només ens hem convertit en una de les zones més pobres i amb menor inversió real per ciutadà, sinó que la manca d’inversions del Govern del PP en matèria de Foment ha fet perdre competitivitat a les nostres empreses“, ha afegit.

Les decisions dels populars no han estat innocents i tenen molt a veure amb cada retard dels que ara estem vivint. Navarrete recorda “com d’un cop de ploma es van carregar la doble plataforma prevista per a anys després recuperar-la i com van deixar caducar l’expedient de la prolongació de l’A-7, un perjudici que no veiem casual“, ha dit.

D’altra banda Navarrete ha advertit al Govern que “ha de concretar quan abans l’arribada a la primavera dels anunciats trens de rodalies a l’Maestrat i no jugar amb els sentiments de les persones i els seus usuaris“. Finalment ha demanat que preveja per a la ‘operació tornada’ els vagons i reforços necessaris perquè els problemes que denuncien els usuaris no tornen a donar-se i es minimitzen els efectes de les obres del tercer carril cap al nord.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.