Compromís pregunta al Govern pels terminis d’execució de la millora de la N-238 fins a Vinaròs inclosa en els PGE’18

08032018 n238aJordi Navarrete recorda que la coalició porta anys proposant l’obra i que “es tracta d’una actuació urgent per a la seguretat viària

Madrid, El senador castellonenc Jordi Navarreteha exigit al Govern que actue quan abans millor a la N-238, un vial de 13 quilòmetres de titularitat estatal que discorre pel terme municipal de Vinaròs i que es troba en molt mal estat. La coalició recorda que els Pressupostos Generals de l’Estat aprovats per PP, PSOE i Ciutadans inclouen una minsa actuació d’un milió d’euros en aquest vial. “No hi ha excuses per tant de problemes amb les partides pressupostàries, hi ha un projecte redactat i la necessitat és evident, de manera que els que van aprovar els PGE haurien de preocupar-se per que l’obra arrancara sense més excuses i no ens trobem amb més lamentables situacions com la viscuda amb els trens de Rodalies amb el Maestrat i que el PP va deixar sense executar de forma traïdora, irresponsable i fruit de la seua mala gestió“, ha indicat Navarrete.

El castellonenc ha recomanat a la formació carabassa que “tot i que manifestaren un gran desconeixement territorial en situar la N-238 entre Castelló i Vinaròs i malgrat que van votar en contra de l’esmena de Compromís que demanava la millora dels enllaços de la variant de la N-340, amb la N-232 i N-238 en els comptes de 2017, han de ser conseqüents i exigir aquesta actuació per simbòlica que siga. Nosaltres ho farem, ja que és de justícia i qualsevol dia hi haurà un nou accident greu per l’absència de vorals i el mal estat de la banda de rodament del vial“, ha assenyalat.

Aquesta carretera serveix d’accés a l’AP-7, a localitats com Vinaròs, Alcanar i Ulldecona i comunica zones industrials com el Castor i diferents polígons de la zona. El senador ja va registrar diverses preguntes a petició de treballadors i usuaris de la zona que li havien transmès la seua preocupació per l’estat de la mateixa.

Navarrete ha manifestat que “la justícia en les inversions, la mobilitat segura dels usuaris i la competitivitat empresarial és un aspecte que ens preocupa” i ha lamentat que “PP, PSOE i Ciutadans hagen votat en contra de forma sistemàtica de totes les esmenes a els PGE’18 de la coalició que buscaven la millora en les infraestructures i comunicacions del País Valencià“.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.