C’s denúncia que PSPV vol posicionar a València com una ciutat accessible però va rebutjar el fons per a l’accessibilitat

València Notícies | Redacció.- El portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha denunciat la contradicció del tripartit en matèria d’accessibilitat. “El PSPV vol posicionar a València com una ciutat accessible en el pla de turisme i, no obstant això, va votar en contra de la crear en el pressupost un fons per a l’accessibilitat”, ha declarat Giner, el qual este matí ha visitat l’estand de València en FITUR.Fernando Giner.

“El pla de turisme assegura que l’accessibilitat és bàsica per a aportar valor a visitant, però el tripartit es va negar en el ple de desembre a crear un fons de cinc milions d’euros per a millorar l’accessibilitat en la ciutat”, ha dit Giner, que va presentar esta iniciativa en la fase de reclamacions al pressupost de l’Ajuntament de València de 2017.

“Ciutadans considera que l’accessibilitat és una qüestió clau per a la ciutat i continuarà ferm en la defensa d’una ciutat amable que permeta la mobilitat a totes les persones”, ha conclòs Giner.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.