C’s exigix que els talls de carrers i les peatonalizaciones no interferisquen en el treball dels servicis d’emergència

València Notícies | Redacció.- Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de València ha exigit hui que els talls de carrers i la peatonalizaciones no interferisquen en el treball dels servicis d’emergència.

La regidora de C’s María Dolores Jiménez, ha criticat que es modifique el sentit de carrers, es tallen o es realitzen peatonalizaciones i no es tinga en compte l’accessibilitat dels servicis d’emergència.maria-dolores-jimenez

Jiménez ha recordat que “en juliol critiquem que el tancament de carrers amb bol·lards va provocar que el servici d’urgències d’ambulàncies no poguera arribar al seu destí, que no tenien claus per a accedir i els demanem major rigor. Almenys comunicar la dita eventualitat als servicis d’emergència”

“Igual que ha ocorregut amb els canvis en Baró de Càrcer, en els que s’han produït diversos accidents i un difunt i ara demanen un estudi, s’estan duent a terme multitud de modificacions i tancaments de carrers sense haver realitzat un estudi previ”, ha dit Jiménez, qui ha recordat que “hi ha carrers a València a les que els servicis d’emergència, en concret ambulàncies, no poden accedir pel fet que es troben tancades al tràfic, bé amb bol·lards o perquè han canviat la seua direcció, açò pot ocasionar situacions de retard en la resposta dels servicis de seguretat i emergències”.

Jiménez ha explicat que el seu grup va demanar que les ambulàncies tinguen la clau per a abaixar els bol·lards quelcom que “facilitaría el treball dels sanitaris per a la correcta atenció de les persones amb necessitat d’asistencia”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.