Demà comença el programa ‘Cultura als barris’, amb propostes de cine, poesia, tallers i circ

El Péndulo | Redacció.- El programa “Cultura als barris” comença demà divendres als barris de la ciutat. Cine, poesia, tallers, circ i música, entre altres, són les propostes que des de la Regidoria de Cultura s’han preparat per a esta iniciativa de descentralització que omplirà de cultura tots els punts urbans i els pobles de València les pròximes 8 setmanes.

circo-gran-fele
image-424376

Les activitats culturals programades es faran als barris del Cabanyal, Campanar, l’Olivereta, Quatre Carreres, Benicalap, la Saïdia, Jesús i Rascanya i, tal com explicava la regidora de Cultura, Glòria Tello, durant la presentació del programa, es tracta d’“un projecte que naix de la consciència que la cultura és un dret de totes i tots, i pretén posar-la a l’abast dels nostres veïns i veïnes als carrers i places dels barris de la ciutat”.

L’activitat compta amb un pressupost de 207.000 euros i es tracta, en paraules de Tello, d’“un dels projectes més potents que hem dissenyat des que vam arribar a l’equip de govern els que volem que València siga una ciutat de barris, però no de barris de primera i de segona, sinó que tots puguen disfrutar dels servicis necessaris i d’una rica oferta cultural”.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.