Dispositiu del centre de gestió de Transit de l’ajuntament de València amb motiu de l’operació eixida

trafico centrs valencia20171220_124301 (3)S’espera un augment de desplaçaments per la A-3, V-31, V-21 i CV-35

 L’Ajuntament de València ha establit un dispositiu especial i un reforç de la presència de la Policia Local en els punts d’eixida de la capital per la V-31 (Pista de Silla), V-21 (avinguda de Catalunya), CV-36 (Camí Nou de Picanya), A-3 (avinguda del Cid) i CV-35 (Corts Valencianes), amb motiu de l’augment de desplaçaments previstos a partir de les 12:00 hores de hui, sobretot cap al litoral, amb motiu de les vacances de Setmana Santa.

 El tram horari més desfavorable per a circular hui és de 13:00 hores a 22:00 hores i per les carreteres AP-7, A-7, A-3 i CV-35. Per açò, i amb l’objectiu d’atenuar les possibles retencions de circulació, s’instal·laran mesurades d’ordenació i regulació del transit en les carreteres de major intensitat per , així, afavorir l’eixida de vehicles.

D’altra banda, el dilluns 2 d’abril, amb la “operació retorn”, s’esperen nombrosos desplaçaments de tornada i es poden produir també problemes de circulació pels principals eixos viaris, especialment entre les 13:00 i les 23:00 hores, per la qual cosa s’ha establit un dispositiu especial per a facilitar la mobilitat i fluïdesa, així com per a vetlar per la seguretat vial en les carreteres del terme municipal de València.Durant

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.