“Don Juan al Carme”

14570460_1812772298941399_8314751064372609807_n

Des de les Falles de Carme, us comuniquen que ens veiem obligats a modificar l’essència del projecte cultural inicialment plantejat que anàvem a dur a terme mitjançant la representació adaptada “Don Juan al Carme”, en la nit d’ànimes pels carrers del nostre barri del Carme, el 31 d’octubre a les 00,00 hores fins a les 02,00 hores de l’1 de novembre.

El motiu és la NO autorització degut a la vigent ordenança d’ocupació del domini públic. Malgrat açò, per poder escenificar la tradicional representació dramàtica, pròpia de la nit d’ànimes, i donada la repercussió, suport i acollida rebuda, fins i tot, traspassant el nostre àmbit territorial, no sols municipal, sinó a nivells més enllà, fem aquesta modificació. L’escenificació tindrà lloc de la següent manera:
Primera escena: La taberna del Laurel, a l’Antiga CasaInsa, hui en dia local privat d’hostaleria.I totes les altres escenes al Centre Cultural del Carme.Donada aquesta modificació i a causa de fer la representació dintre d’un espai, estem limitats a l’aforament del dit espai.

Des de les Falles del Carme compartim l’esperit de la Regidoria de Patrimoni Cultural i Recursos Culturals, [atenent al principi bàsic d’afavorir l’accés de la ciutadania al gaudiment i consum de propostes culturals de qualitat en igualtat de condicions.] [sic]. No sols amb aquesta proposta de “Don Juan al Carme”, sinó amb les propostes culturals que tenim en cartera, tales com, la presentació de projectes pel 2017 i “la Carmesina”, per a la difusió i consum de la ciutadania.

Tal volta, devíem haver sabut mesurar la repercussió d’aquest projecte cultural, i no haver-ho fet públic, sense prèvia autorització municipal, però no vàrem estimar la possibilitat de la no autorització, davant d’una nit a on es festeja de forma lliure i multitudinària per gran part de la població de la nostra ciutat.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.