Dos milions de llars es veuran beneficiats per quart any consecutiu amb la congelació del cànon de sanejament

181029_Consejo_Admon_Epsar2La tarifa del cànon de sanejament, que s’aplica en la Comunitat Valenciana per la depuració de l’aigua residual que paguen les llars en el rebut de l’aigua, es congela per quart any consecutiu, segons acord adoptat hui pel consell d’administració de l’Entitat Pública de Sanejament (EPSAR).

Dos milions de llars de la Comunitat Valenciana es veuran beneficiats per aquesta mesura adoptada per l’òrgan de govern de l’entitat que presideix la consellera d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, reunit aquesta vesprada en la seu de la Conselleria.

A més, el consell d’administració ha aprovat el pressupost i el pla d’obra de l’EPSAR per a l’any vinent. En finalitzar 2019, el deute de l’entitat es veurà reduït en 228 milions d’euros, en passar dels 717 milions de 2014 als 488 milions previstos a la fi del pròxim exercici.

La contenció de la despesa i el control mantingut per part dels òrgans de govern sobre l’activitat desenvolupada per l’Entitat ha permés que l’EPSAR revertisca la situació de fallida heretada de la legislatura anterior.

Aquests resultats obtinguts en els quatre anys de govern del Botànic permetran finançar el pla d’obra, 234 milions compromesos en inversions que beneficiaran a més de 100 municipis, i fer front, a més, a les amortitzacions de deute previstes per als pròxims exercicis.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.